За ВиД Транспорт

Мисија

Најдобри услуги

Претпријатие кое нуди најдобри услуги во областа на транспорт и дистрибуција на робата.

Сигурност

Вашиот најсигурен партнер кој може да ви ги пружи сите потребни услуги. Обрнуваме внимание на безбедноста на робата како и безбедна испорака со нашите сигурни професионални возачи.

Тежнееме кон постепен пораст, се со цел да им ја обезбедиме најдобрата услуга на нашите соработници, како и да овозможиме долгогодишна соработка и меѓусебно задоволство.

Наша основна задача е да го направиме светот помал за нашите клиенти, а воедно и да обезбедиме најдобри и најбезбедни рути и најдобри транспорт солуции. Сакаме да бидеме вистински избор на нашите клиенти.

Ние го нудиме најбрзиот, најбезбедниот и најпродуктивниот начин на превоз, извршен од страна на искусни возачи.

Визија

Динамичност и посветеност

Виктор Николовски и Даниел Илиевски ја основаaт ВиД Транспорт во 2010 година, во Ќустендил.

Наша цел е компанијата да прерасне во една динамична, меѓународно ориентирана транспортна компанија со јасна посветеност во исполнувањето на потребите на клиентите.
Како мало прептијатие, сакаме да се истакнеме во веќе постоечката пазарна средина и да бидеме нај флексибилно претпријатие кое нуди најдобри и препознатливи услуги за нашите клиенти и за оние кои што допрва ќе бидат.

5

Години на постоење

Над

40

Вработени

Повеќе од

15

Земји

Над 30

Еуро 5 и еуро 6 стандард камиони

Kumanovo
+C
Kyustendil
+C
Duisburg
+13°C
Gothenburg
+C
Oslo
-3°C
London
+13°C
Nuremberg
+11°C